Sehitler Ölmez

Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss

ircservices kurulumu detaylı anlatım
Sohbetetsem Forumları
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
14 Mart 2010, 04:11:28
41024 Mesaj 7203 Konu Gönderen: 794 Üye
Son üye: öözgee
Sohbetetsem Forumları  |  IRC • mIRC • Hosting • Genel IRCD  |  IRC  |  ircservices kurulumu detaylı anlatım 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: ircservices kurulumu detaylı anlatım  (Okunma Sayısı 100 defa)
basaksu'in Bilgileri
basaksu
Genel Moderatör
Kahraman Üye

Kisisel Mesaj Sevgi ne kadar büyükse kederi de o kadar büyük olr

Cinsiyet Bayan
Üye ID 13
Kayit Tarihi 06 Kasım 2008, 00:59:12
Rep Puani
Teşekkür 68
Deneyimleri

Aktiflik

Deneyim
Seviye
Kötü Itibar
Iletisim
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta Çevrimiçi Çevrimiçi

« : 08 Ocak 2010, 11:13:49 »

İrc services Kurmak isteyenler dediklerimi harfiyen yaparlarsa sorunsuz bir ircservices kurulumu olacaktır
kuruluma geçmeden önce telnetinize istediğiniz ircservices sürümünü cekin örnek olarak ben bi tane veriyim

Kod:
wget Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap cektiğiniz sıkıştırılmış dosyayı acın

Kod:
tar -xzvf ircservices-5.0.55actığımız dosyanın içine girelim

Kod:
cd ircservices-5.0.55Kuruluma başlayalım

Kod:
./configurebu komutları uyguladığımız zaman alttaki gibi bir kurulum başlangıç ekranı gelmesi gerek

s1.jpg

Yukarıdaki resimdeki gibi size kurulacak dizini sorar.Siz kendi telnet kullanıcı adınızı yazacaksınız.Kullanıcı adınız misal underforum ise
/home/underforum/services
Bu şekilde yazacaksınız.underforum yerine yani kendi telnet kullanıcı adınızı yazıyorsunuz.Kullanıcı adınızı yazınca aşağıdaki gibi kurulum soruları geliyor.

s2.jpg

Kullanıcı adını yazdık devam ediyoruz enter yapıp.

s3.jpg

yukarıdaki gibi ilk aşama bitiyor.Ve çıkan ekrana
make
komutunu yazıp tekrar enter yapıyoruz.Ve aşağıdaki gibi yeni bi ekran cıkıyor.

s4.jpg

Burayada
make install
yazıyoruz ve enter yaparak yine kuruluma devam ediyoruz.Ve aşağıdaki gibi ircservices kurulum bitiş ekranı geliyor.

s5.jpg

evet ircservicesimizi kurduk.tüm editleri ile birlikte kuruldu şu anda.conflarıda yine içerisinde geldi.tek yapmanız gereken.
cd
cd services/lib/
pico ircservices.conf
pico modules.conf
ircservices ve modules conf dosyalarını düzenledikten sonra
cd..
./ircservices
yapıp servislerinizi başlatabilirsiniz. kolay gelsin
alıntıdır...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: ircservices kurulumu detaylı anlatım
« Posted on: 14 Mart 2010, 04:11:28 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: ircservices kurulumu detaylı anlatım ircservices kurulumu detaylı anlatım programı, ircservices kurulumu detaylı anlatım oyunu indir, ircservices kurulumu detaylı anlatım program yükle, ircservices kurulumu detaylı anlatım download, ircservices kurulumu detaylı anlatım hikayeleri, ircservices kurulumu detaylı anlatım resimleri, ircservices kurulumu detaylı anlatım haber, ircservices kurulumu detaylı anlatım yükle, ircservices kurulumu detaylı anlatım videosu, ircservices kurulumu detaylı anlatım msn eklentisi, şarkı sözleri
Sayfa: [1]
Sohbetetsem Forumları  |  IRC • mIRC • Hosting • Genel IRCD  |  IRC  |  ircservices kurulumu detaylı anlatım « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

popup Hosgeldiniz close
    guest SohbetEtsem Foruma Hala Üye degilmisiniz?
    Üye olmak çok kolay
    Üye olmak için tiklayin